WebsiteGrand café Willem van Oranje

Willem van Oranje is haar Grand Café aan het vernieuwen. Nieuwe kaart, nieuwe warme aankleding, en meer focus op het gevarieerde diner. De website liep hierbij nog erg achter. Tijd voor een nieuwe dus. De nieuwe website van Willem van Oranje moest hedendaags worden, geschikt zijn voor ieder schermformaat, overzichtelijk zijn en je moet direct een goede sfeerimpressie krijgen van hoe het café is. Daar ging ik maar al te graag mee aan de slag.

OnePage

Om de website overzichtelijk te houden, is er gekozen voor een OnePage design. Alle essentiële onderdelen zijn op deze ene pagina te vinden. Impressie is afgewisseld met het menu en informatie over het restaurant. Daarnaast is het zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor de bezoeker om te reserveren. Want dat is ten slotte het doel van de website.

Willem van Oranje website

Nieuwe kaart, nieuwe uitstraling

De vorige website had een uitstraling die niet meer aansloot bij de huidige huisstijl. De nieuwe uitstraling moet warm zijn, huiselijk, en dat in combinatie met een kleine knipoog naar Willem van Oranje. Deze onderdelen zijn opgenomen in de huidige website. Door de kleurencombinaties en gebruik van de wat ‘oudere letters, 'Josefin Sans' voor de content, in combinatie met de foto’s en sfeerbeelden, is het design ontstaan zoals Willem van Oranje dat graag wilde.

Omgeving

Grand café Willem van Oranje bevindt zich op de markt in Delft. Omgeven door de prachtige authentieke gebouwen op het marktplein, is Willem van Oranje een heerlijke plek om te genieten van hapjes en drankjes op hun prachtige terras. Ook is er veel belangstelling van toeristen, die graag in grote getalen bij Willem van Oranje plaatsnemen voor Hollandse versnaperingen of een uitgebreid diner. Daarom is ervoor gekozen om ook de Engelse menukaart op de website te implementeren.

Willem van Oranje Markt Delft
Impressie is afgewisseld met het menu en informatie over het restaurant. Daarnaast is het zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor de bezoeker om te reserveren. Want dat is ten slotte het doel van de website.

Resultaat

De nieuwe website, met het nieuwe design, heeft ervoor gezorgd dat de website weer volledig aansluit bij de huisstijl zoals deze nu is. Door de nieuwe focus kan Willem van Oranje met de website uitstralen wat het wil, en de bezoeker een zo compleet mogelijk beeld geven hoe heerlijk een bezoek bij Willem van Oranje gaat worden.

www.willemvanoranjedelft.nl

Willem van Oranje website

Toegepast

  • Webdesign
  • Front-end development