WebsiteMJK Automatisering Plus

MJK Automatisering Plus levert maatwerk software, gespecialiseerd in de bloemen-en plantensector. Ze ontwikkelen systemen die een betrouwbare en snelle logistieke afhandeling garanderen. Maar MJK Automatisering Plus doet meer; ze verkopen hardware, en zijn partner van o.a. Fujitsu, Microsoft, ESET, Kerio en Thread Scan. Dus ook voor hard- en software zit je bij dit bedrijf goed.

In opdracht van Corn Group heb ik gewerkt aan de website van MJK Automatisering Plus. De voornaamste bezigheden van MJK Automatisering Plus zijn gericht op maatwerk oplossingen voor bloem-en plant groothandelaren HamiPlant en HamiFleurs. Via de website willen ze richting hun doelgroep communiceren wat de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering in de logistieke sector. Ook wil het de projectaanpak die zij handhaven uitgebreid uitleggen en willen ze hun visie op MVO en hoe zij dit uitdragen, graag laten zien.

De responsive corporate website van www.mjka.nl is opgeleverd binnen het Umbraco CMS.

MJK Automatisering Plus levert maatwerk software, gespecialiseerd in de bloemen-en plantensector. Ze ontwikkelen systemen die een betrouwbare en snelle logistieke afhandeling garanderen.

Toegepast

  • Webdesign
  • Front-end development
  • Umbraco