Over mij

Tijdens mijn studie hbo Media & Entertainment Management in Den Haag heb ik kennis gemaakt met grafisch vormgeven. Bezig zijn voor een opdrachtgever, ontwerpen toespitsen op een doelgroep en oog houden voor de kleinste details, ik werd er onwijs blij van. Sinds 2015 ben ik werkzaam als front-end developer / crossmedia designer bij Corn Group - internetbureau in Delft. Samen met mijn vriendin Martine woon ik in hartje centrum van Delft. In mijn vrije tijd luister ik veel muziek, bezoek regelmatig concerten en festivals en mijn energie moet ik kwijt op de tennisbaan, in de sportschool of achter de tafeltennistafel.

Tijdens mijn werkzaamheden als front-end developer / crossmedia designer leg ik mijn focus op gebruiksvriendelijk design, dat aanspreekt en aanzet tot actie, en perfect werkt op alle schermformaten. Een goed webdesign uitwerken zodat het op alle schermformaten tot zijn recht komt, pixel-perfect is, snel is, er in iedere browser goed uitziet, goed vindbaar is op Google en one-of-a-kind is, is in mijn ogen een goede website en daar ga ik voor.

Schetsen uitwerken doe ik in Adobe Photoshop of Sketch, in combinatie met Adobe Illustrator. Vervolgens ga ik aan de slag om het geraamte van de website uit te schrijven in HTML5. Met CSS3 / SASS stijl ik de elementen van de website, geef ik interactie mee via jQuery en maak ik de website geschikt voor ieder schermformaat.

Je kunt me benaderen voor:

  • Compleet uitdenken van een online vraagstuk
  • Een uniek design voor je website
  • Drukwerk uitingen, van huisstijl tot promotiemateriaal, van stickers tot buitenreclame
  • Een uitgewerkt design omzetten in online resultaat door middel van HTML en CSS
  • Social media inzet: strategie, beheer en advertentiebeheer
  • SEO optimalisatie

In mijn portfolio heb ik een aantal van mijn projecten geplaatst waar ik als freelancer voor heb gewerkt of waar ik voor mijn werkgever Corn Group - internetbureau aan heb gewerkt. Daarnaast kun je in mijn cv zien wat voor werkervaring ik nog meer heb opgedaan en welke opleidingen / skills en certificaten ik heb gedaan en behaald.

Interesse in een samenwerking?
Laten we eens kennismaken en praten over de mogelijkheden.
Tel +31 (0)6 28 49 96 11
Mail mail@twanschipper.nl