👋 Twan Schipper. Aangenaam.

Allround Creative en Crossmedia Designer. Zo’n functietitel vraagt waarschijnlijk om meer uitleg. Komt ‘ie: in 2014 rondde ik mijn opleiding Media en Entertainment Management af en ontving ik mijn Bacelor of Arts diploma. Ik maakte de stap naar een digitaal bureau in Delft. Mijn passie voor strategie, design en ontwikkeling was geboren.

Hier werkte ik aan websites, webapplicaties, webshops, print magazines en andere communicatie-uitingen voor een sterk variërend klantenbestand. Met focus op de eindgebruiker. Mooie dingen maken die helder zijn, inspireren, activeren, gemak bieden en een beleving geven.

Meer naar m'n eigen hand

Dankzij deze ervaringen besloot ik in 2017 parttime freelance Allround Creative en crossmedia designer te worden. Om dat wat ik al deed nog iets meer naar m’n eigen hand te zetten. Het net wat anders te doen, buiten de gebaande paden. Dat werd door mijn klanten gewaardeerd. En daarom zet ik mij tot op de dag van vandaag met de volle 110% in voor organisaties die ik kan helpen bij hun online strategie, crossmedia design en website-ontwikkeling.

Online Marketing & Communicatieadviseur

In 2018 maakte ik de stap naar Marente, een zorgorganisatie in de Duin- en Bollenstreek. Als Online Marketing & Communicatieadviseur werk ik binnen en compact team, gepositioneerd onder de raad van bestuur. Vanuit een online focus ben ik verantwoordelijk dat de websites, socials en het intranet opvallend, onderscheidend en vernieuwend blijven. Als verantwoordelijke voor de arbeidsmarktcommunicatie werk ik aan de hand van een datagedreven aanpak aan een sterk werkgeversmerk. Campagnes, (video)content, social ads en offline communicatie zorgen dat Marente herkenbaar en top-of-mind blijft in de regio.

    Je kunt me benaderen voor:

  • Het compleet uitdenken van een online vraagstuk.
  • Het maken van een uniek design voor je website, webshop, webapplicatie of andere online- en offline communicatie-uitingen.
  • Het updaten van je huidige website, deze uitbreiden of opnieuw vormgeven.
  • Het beter vindbaar maken van je website binnen Google (SEO optimalisatie).
  • Het uitdenken, ontwikkelen, implementeren en bijsturen van social media campagnes.

E-mail of social

Contact opnemen

Interesse in een samenwerking of gewoon eens kennismaken en praten over de mogelijkheden?

Mail me via mail@twanschipper.nl.

Je kunt me ook vinden en bereiken via LinkedIn.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper